Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@14:58:09 GMT

جنجال «پرچم ایران» در مسابقات «کشتی کج» عربستان

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۹۰۰۱۳


به گزارش خبرنگار «پارسینه»، روز جمعه مردم عربستان، از جمله زنان، وارد سالن برگزاری مسابقات کشتی کج شدند تا در این روز تاریخی که زنان برای نخستین بار به تماشای مسابقات می‌آمدند حضور داشته باشند، اما ورود دو ورزشکار در حالی که پرچم ایران را در دست داشتند، باعث شد تا موجی از اعتراضات در میان کاربران سعودی توییتر شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مسابقات از سوی شرکت رسانه‌ای «دبلیو دبلیو ئی» (WWE) و با عنوان «بزرگ‌ترین رویال رامبل» در شهر جده برگزار شد.

مسئله زمانی ایجاد شد که دو ورزشکار ایرانی- آمریکایی که با نام «برادران داوری» شناخته می‌شوند، برای مبارزه با یک گروه چهار نفره از کشتی گیران سعودی وارد رینگ شدند. برادران داوری در مسیر رسیدن به رینگ پرچم ایران را در دست داشتند و آن را تکان می‌دانند که این موضوع باعث سر و صدای حاضران و همچنین اعتراض کاربران سعودی در توییتر شد به طوری که هشتگ #علم_ایران به پرکاربردترین هشتگ مورد استفاده در این کشور تبدیل شد.

دامن زدن به احساسات ملی گرایانه توسط «دبلیو دبلیو ئی» مسئله نامعمولی نیست. در طول جنگ سرد هم آن‌ها از شخصیت‌های روس برای تحریک مخاطبان آمریکایی خود استفاده می‌کردند.

روز گذشته هم در حالی که عربستان و ایران درگیر جنگ‌های نیابتی در خاورمیانه اند و مقامات دو کشور به طور مرتب یکدیگر را تهدید می‌کنند، حضور پرچم ایران برای تماشاگران سعودی ناخوشایند بود. برخی از کاربران سعودی برافراشته شدن پرچم ایران در خاک این کشور را یک «رسوایی» خواندند و برخی دیگر هم خواهان پایان یافتن فعالیت «ترکی ال الشیخ»، مسئول برگزاری مسابقات، در صحنه ورزش عربستان شدند.

البته برخی دیگر هم به این نکته اشاره داشتند که «دبلیو دبلیو ئی» سابقه چنین کار‌هایی را دارد و واقعیت این است که چهار مبارز سعودی توانستند برادران داوری را شکست بدهند و از رینگ بیرون کنند.

با این وجود، خالد بن منصور، یک کاربر تایید شده توییتر با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده، می‌گوید «حتی اگر این نوعی بازی بوده»، تکان دادن پرچم ایران «برای هر سعودی تحریک کننده است».

شماری دیگر از کاربران سعودی هم با انتشار تصاویری از سربازان این کشور، مدعی شدند در حالی که آن‌ها در مرز‌های عربستان مشغول مبارزه با حوثی‌های مورد حمایت ایران اند، حضور پرچم ایران در قلب این کشور توهین آمیز است.

بعید است که شرکت «دبلیو دبلیو ئی» که برگزار کننده این مسابقات است جزئیات مسابقه را تعیین نکرده باشد، اما هنوز نسبت به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

کشتی حرفه‌ای یا کشتی کج یک ورزش حرفه‌ای و ترکیبی از رقابت (هنگام مسابقات) و نمایش (قبل از مسابقات) است. در این رشته عناصری از کشتی کج و بعضاً سناریو‌های مختلف بین کشتی گیر‌ها به چشم می‌خورد. بیشتر مسابقات این ورزش واقعی بوده وبرخی اوقات نمایش‌هایی هم در این رویداد‌ها وجود دارد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۹۰۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • سرلک در جست‌وجوی آخرین سهمیه کشتی ایران
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • ببینید | جلوگیری افسران پلیس سعودی از عکس گرفتن یک زن با پرچم فلسطین مقابل کعبه
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • فیلم| برخورد پلیس سعودی با عکس گرفتن در مقابل کعبه با پرچم فلسطین
  • برخورد پلیس سعودی با عکس گرفتن در مقابل کعبه با پرچم فلسطین | ویدئو
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان